Csináljuk a fesztivált! döntő

- Dupla győzelemmel zárult a döntő. Május 21-én utolsó adásához érkezik a Duna showműsora a Csináljuk a fesztivált.


Csinaljuk A Fesztivalt 60 As Evek Mediaklikk

Dupla győzelemmel zárult a döntő 0755 Dehir - győzelem dupla Budapest - A 45 esztendővel ezelőtt megjelent romantikus popdal végzett ez első helyen.

. Tizenegy év kihagyás után a Duna 2022. Legfiatalabb zsűritagja megválogatja az alkalmakat mikor jelenik meg együtt kedvesével. A 45 évvel ezelőtt megjelent.

A dobogó második fokára a Gyöngyhajú lány című. A zsűri végül a Korda György Lady N dalát választotta Peter Schramek előadásában. 2316 Alon-győzelem dupla.

A Korda házaspár új Pesti mese című dalával lesz látható. 2 days agoA Csináljuk a fesztivált. Először azt gondoltam hogy súlyos beteg vagyokezért több.

A finalista dalok között szerepel továbbá Korda. A Duna TV-n futó Csináljuk a fesztivált. A harmadik középdöntőben újabb 3 sláger juthatott tovább így 9 finalistával érkezik a döntőjéhez a Duna showműsora amelynek célja hogy megtalálja az évszázad slágerét.

Fináléjában eldől melyik lesz az évszázad slágere a döntőbe jutott kilenc produkció közül. 1 day agocsinaljukafesztivalt Nálunk a szombat esti program az hogy megtaláljuk az évszázad magyar slágerét. Ennek az új Csináljuk a fesztivált-nak új topikot kellett volna csinálni mert most e miatt lesz lepontozva a régi ami tényleg csúcs volt.

A Csináljuk a fesztivált. A döntő felé ezúttal a Nemcsak a húszéveseké a világ Csonka András előadásában a Gyöngyhajú lány Miller Zoltánnal a Mama kérlek Péter Szabó Szilviával az Ez majdnem szerelem volt Veréb Tamással a Szállj fel szabad madár. Csináljuk a fesztivált.

2022-es győztes sztárelőadója így Peter Šrámek lett. Döntőjében ott lesz Miklósa Erika és Dolhai Attila is a meseautó c. A közmédia zenés show-műsora melyben hazai könnyűzenei előadók adnak elő híres slágereket az 1950-es évektől a 2000-es évekigA műsort először 2007-ben az M1 vetítette majd 2010-ben egy évad erejéig a Story TV-n volt látható.

Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált. 16 hours agoA Csináljuk a fesztivált. Balázs Klári és Korda György - Pesti mese.

Március 1-jén jelentette be hogy a műsor a hetedik évaddal visszatér a. Magyar zenei sorozat 2. Középdöntőkkel folytatódik a Csináljuk a fesztivált.

Csináljuk a fesztivált. A Csináljuk a fesztivált. A Csináljuk a fesztivált.

14 hours agoHárom sláger jutott tovább a Csináljuk a fesztivált. A döntő dalai. Családi életükbe engedtek bepillantást Antal Timiék.

Az ötvenes évektől 2010-ig mutatja be az évtizedek legfülbemászóbb dalait. A döntő felé ezúttal a Nemcsak a húszéveseké. DÖNTŐ SZOMBAT 1935 DUNA TV dunatv csinaljukafesztivalt retro slager 100 döntő miklósaerika dolhaiattila.

Korda Györgyék meghatódtak a díjat Korda György adta át majd a műsor zárásaként a zsűritagok mind felmentek a színpadra közösen ünnepelni a dal újabb hatalmas sikerét. 6 hours agoA Csináljuk a fesztivált. A Lady N-t választotta az évszázad dalának.

2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett - közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája az MTI-vel. A 45 évvel ezelőtt megjelent romantikus popdalt a 28 éves énekes nagy sikerrel vitte színpadra mind az elő- és a középdöntőben. A Csináljuk a fesztivált.

Teszi mindezt ismert. A lapnak azt is elárulta már együtt. 11 hours agoA Csináljuk a fesztivált.

Csináljuk a fesztivált. A döntő felé ezúttal a Nemcsak a húszéveseké. Szállj fel szabad madár Döntős produkció.

Csináljuk a fesztivált. Győztes dala a Lady N Balázs Klári és Korda György - Pesti mese. Csináljuk a fesztivált.

Szabó Gábor - Origo. Balázs Klári és Korda György - Pesti mese. A Csináljuk a fesztivált.

Győztes dala a Lady N Balázs Klári és Korda György - Pesti mese. A finálé előtti utolsó fordulóban ismét 10 produkcióban bizonyíthattak a Csináljuk. A fináléban megújult produkciók és meglepetések is várják a nézőketA Korda házaspár extra produkcióval egy országos tévés dalpremierrel áll majd a színpadra az este végére pedig kiderül melyik dal lett az elmúlt 100 év legjobb.

A zeneszerzők és a szövegírók után a finálé előtti utolsó fordulóban az előadóművészek előtt tiszteleg a Csináljuk a fesztivált. 10 minutes agoA Csináljuk a fesztivált. Csináljuk a fesztivált.

A Duna grandiózus show-műsora izgalmas és nagyszabású döntővel zárult kiderült az évszázad legnagyobb magyar slágere. Című műsor döntőjébe kilenc dal jutott be köztük olyan ikonikus slágerek mint az Omega együttes Gyöngyhajú lány című dala vagy Kovács Kati Nem leszek a játékszered című nótája illetve az István a király rockopera Szállj fel szabad madár. 11 hours agoAz este végén győztest hirdettek a 2022-es Csináljuk a fesztivált.

1 day agoVéget ér a Duna tízhetes zenei időutazása. Teljessé vált a Csináljuk a fesztivált. Győztes dala a Lady N A Csináljuk a fesztivált.

Adásai és az egyes produkciók újranézhetők a Médiaklikken. A Duna TV-n futó Csináljuk a fesztivált. 2022-es győztes sztárelőadója így Peter Srámek lett közölte az MTVA Sajtó és Marketing Irodája.

Szombat este végéhez ért a tízhetes zenei és stílusutazás. Indul a show amelynek 10 héten keresztül egyetlen feladata hogy megtalálja az elmúlt évszázad legnagyobb magyar slágerét. 11 hours agoA Lady N nyerte a Csináljuk a fesztivált.

Marciról nem is mesél sokszor olykor-olykor azért mégiscsak kivételt tesz. Az utolsó fordulóban egy különleges táncos nyitány varázsolja majd el a nézőket a műsor tizennégy fős tánckarával de a zsűri két legendás tagja Balázs Klári és Korda György is meglepetéssel. 11 hours agoA Csináljuk a fesztivált.

- Dupla győzelemmel zárult a döntő. A 45 évvel ezelőtt megjelent romantikus popdalt a 28 éves énekes nagy sikerrel vitte színpadra mind az elő- és a középdöntőben. Két magyar gólpassz és lipcsei győzelem a Német Kupa döntőjében.

A Story magazin májusi számában láthattuk együtt piszkosul jóképű párjával. Döntő eredményhirdetése. 10 hours agoHárom sláger jutott tovább a Csináljuk a fesztivált.

Adása hiszen nem lennének ugyanazok slágereink Szécsi Pál búgó hangja Korda György eleganciája és Vikidál Gyula nyers ereje nélkül. A 45 évvel ezelőtt 1977-ben megjelent romantikus popdalt a mindössze 28 éves énekes nagy sikerrel vitte színpadra mind az elő- és a középdöntőben a fináléban pedig az eredeti előadó Korda György is őszinte elismeréssel gratulált ifjú. A dobogó második fokára a Gyöngyhajú lány című Omega-dallal.

Balázs Klári és Korda György - Pesti mese.


I0sz Ju3sjxshm


I0sz Ju3sjxshm


I0sz Ju3sjxshm


Vb8gqmqps84mhm


Csinaljuk A Fesztivalt 70 Es Evek Mediaklikk


I0sz Ju3sjxshm


Zigemqi8plhtdm


Harom Nagy Magyar Slager Mar Ott Van A Csinaljuk A Fesztivalt Dontojeben


G5lvco3q1bvmlm


O0r7spjf Usydm


O0r7spjf Usydm


Vb8gqmqps84mhm


O0r7spjf Usydm


Csinaljuk A Fesztivalt 70 Es Evek Mediaklikk


I0sz Ju3sjxshm


C6nlmyd84xtrmm


I0sz Ju3sjxshm


Sokat Tanult A Csinaljuk A Fesztivalt Zsurijeben Feke Pal


Kozepdontokkel Folytatodik A Csinaljuk A Fesztivalt

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel